Indbydelse til arrangement

Print indbydelse   ID 1669   

Club Danois

 

OBS: Tilmeldingsfristen er overskredet
Der er spærret for yderligere tilmeldinger.

 

BESØG PÅ VINSLOTTET

COMMANDERIE DE PEYRASSOL

 

 Flassans-sur-Issole, Var

   Torsdag den 11.maj kl. 11.00

 

 

 

Det spændende slot er grundlagt i det 13. årh. af Tempelridderne som et stop på deres vej til det Hellige Land, og man har dyrket vin der siden da. Med de smukke tilføjelser gennem de sidste århundreder er det i dag et af de fineste vinslotte i Provence.

De nuværende ejere har, bortset selvfølgelig fra vindyrkning, en stor interesse i moderne kunst. De har kreeret en monumental open-air skulpturpark rundt om i vinmarkerne og skovkanterne.

Der er blandt andet værker af Jean Dubuffet, Jean Tinguely, Arman, Cesar, Niki de Saint-Phalle, Bernar Venet og mange andre internationale kunstnere – i alt ca. 50 værker. For nylig har de ind i terrænet bygget et moderne kunstgalleri, som er meget spændende.

Vores besøg bliver inddelt i 3 etaper. Først en rundvisning i deres meget moderne faciliteter for vinproduktion, hvor vi slutter af med at smage nogle af deres forskellige vine.

Derefter skal vi i deres restaurant på terrassen nyde en 2-retters menu med et glas vin og kaffe. Efter frokosten bliver vi taget på en 1 ½ times guidet tur i skulpturparken og slutter af med et besøg i det spændende galleri.

 

I kan godt glæde jer: Det bliver en herlig forårs oplevelse!

 

Pris: 48€ for medlemmer – for gæster 58€

Deltagerantal: max. 24 personer

Tilmeldingsfrist: Senest 4. maj 2017

Sted: RN7 – 83340 Flassans-sur-Issole

 

Kørselsvejledning: På motorvej A8 vestpå drej ind på motorvej A57 mod Toulon. Umiddelbart herefter hold til højre og tag frakørsel 13, Le Cannet-des-Maures. Lige efter betalingsstedet kør ind i rundkørslen, som forlades ad DN7 mod Le Luc. Denne følges ca. 11 km, hvor skiltningen mod Commanderie de Peyrassol ses på venstre hånd. Kør ca. 3 km på en mindre skovvej, til man ser afmærkningen til P-pladsen. Der mødes vi kl. 10.50.

Arrangør: Dorthe Brøchner Petersen, mail: dorthe0904@gmail.com, Tlf.: 04 94 76 26 56. Mob. 06 64 65 02 44

 

Pris - betaling sker on-line ved tilmelding:
€48.00 pr. deltager (Ikke-medlemmmer betaler €58.00).
€48.00 pr. barn.

Tilmelding:
Senest: Torsdag den 4. maj 2017.
Deltagerantallet er begrænset til 24.
Der er 2 på venteliste.

Tilmelding er først gyldig, når evt. betaling er modtaget.


Se regler for afmelding her (åbner nyt vindue)