Indbydelse til arrangement

Print indbydelse   ID 1718   

Club Danois

 

CLUB DANOIS         GRØN VANDRETUR           JULEN 2017

                                          

                                  CAP FERRAT

 

             3. Juledag, 27. december 2017 kl. 10.30

 

 

Cap Ferrat, den dobbelte halvø mellem Villefranche og Beaulieu, har i en årrække været målet for klubbens grønne julevandring  på 3. juledag. – Halvøen er måske mest kendt for de mange store og luksuriøse villaer, men den har også mange andre kvaliteter. Langs hele kystlinjen løber en vandresti med moderate stigninger ofte i form af trapper. Her vandrer vi og oplever havets nærhed og udsynet til de bagvedliggende bjerge. Vi starter med den mindste af halvøerne og når denne er rundet er der mulighed for at ”stå af” og returnere til startstedet.

 

Tur-fakta: Samlet vandretid: ca. 4½ time. Distance: ca. 9 km. Stigning:  ca. 150 meter.

Tur-niveau: Let/Middel (2). Deltagelse i vandreturene sker på eget ansvar.

 

Udstyr: Sædvanlig, dvs. vandrestøvler (solide kondisko kan anvendes), hovedbeklædning, regntøj, evt. handsker, vandrestokke, vand, mellemforplejning, madpakke, evt. kort (iGN 3742 OT).

  

Tilmelding:  Senest tirsdag 26. december kl 18.00 på e-mail adresse gramlarsf@gmail.com. Oplys samtidig mobil telefon nr. hvor du/I kan træffes i timerne inden tur start. I tilfælde af regn aflyses. Ring evt. og hør nærmere.

 

Mødested og -tid : På P-pladsen i St-Jean-Cap-Ferrat ved Vieux Port kl. 10.15.

Start kl. 10.30. Mobiltlf. ved evt. forsinkelse: 06 13 08 38 40.

 

Kørselsvejledning:  Følg hovedvejen langs kysten (Basse Corniche, = N98 = M6098). Mellem Villefranche og Beaulieu-sur-Mer  drejes fra mod St.-Jean-Cap-Ferrat. Følg skiltningen mod St-Jean, og drej ved T-krydset inde i byen til højre for at komme ned til Vieux Port. Her ligger P-pladsen som er vores mødested.

Der kan være megen rift om parkeringspladserne og det kan blive nødvendigt at finde plads i nærheden. Det anbefales derfor stærkt at praktisere samkørsel i videst muligt omfang.

 

Arrangører: Birgitte Welsch Hjorth: 06 13 08 38 40, Lars Freng Gram:e-mail: gramlarsf@gmail.com