Indbydelse til arrangement

Print indbydelse   ID 1732   

Club Danois

 

OBS: Tilmeldingsfristen er overskredet
Der er spærret for yderligere tilmeldinger.

 

 

 

 

 Besøg hos Fremmedlegionen

i Puyloubier

Mandag, den 26. marts 2018 kl. 10.30 

 

 

Ved foden af det smukke Mont Sainte Victoire – bjerget, der tog livet af maleren Paul Cézanne – ligger den kønne lille by Poyloubier og soler sig med udsigt over vinmarkerne.

Det er der, Fremmedlegionen har sin institution for invalider og pensionister. Der har Legionen også sine vinmarker, som passes og plejes af de gamle soldater, samt et lille museum, et par hobbyværksteder, en lille butik med forskelligt ”merchandise” – herunder Legionens vin - og endelig en bar og en god restaurant.

Lidt uden for Poyloubier ligger byens kirkegård, hvor Legionen har sin egen afdeling. Her finder man på en hædersplads graven for Prins Aage af Danmark, der som oberstløjtnant i Legionen døde af et hjertetilfælde i Marokko i 1940.

Vi besøger først kirkegården, hvor vi mødes kl. 10.30, hvorefter vi fortsætter til selve Institution des Invalides og nyder en god frokost i restauranten - og bare rolig: Det er absolut ikke feltrationer fra Sahara, der serveres! Men døm selv. Derpå er der besøg på museet og en rundgang i værkstederne, hvorpå man kan gå på indkøb i Legionens butik. 

Der arbejdes på at få en engelsktalende præsentation af institutionen, men det vides endnu ikke om det vil lykkes. 

Deltagerantal: Max 25 personer

Tilmeldingsfrist: Senest 19. marts 2018

Kørselsvejledning: Man finder frem til Poyloubier fra øst ved at tage A8 til afkørsel 33 ”Rousset” og ”Trets”. Derpå drejer man til højre ad DN7 som følges ca. seks kilometer gennem en rundkørsel og ind i Departement Bouches-du-Rhône, hvor man drejer til højre ad D12 mod Poyloubier. Efter fem km drejer man til højre mod ”Pourrières” efter ca. 500 meter på højre hånd ”Chemin de la Trésorière” med underskilte til ”Cimetière” og ”Carré Legion”.

Vi mødes på parkeringspladsen ved kirkegården, som ligger 100 meter fremme på  højre side.

Arrangør: Hans Bender, mail: ehbenderp@gmail.com, Tel.: 04 94 68 35 07 eller mobil 06 87 17 38 56 

 

 

              

 

 

 

 

 

 

Pris - betaling sker on-line ved tilmelding:
€42.00 pr. deltager (Ikke-medlemmmer betaler €52.00).
€42.00 pr. barn.

Tilmelding:
Senest: Mandag den 19. marts 2018.
Deltagerantallet er begrænset til 25.

Tilmelding er først gyldig, når evt. betaling er modtaget.


Se regler for afmelding her (åbner nyt vindue)