Indbydelse til arrangement

Print indbydelse   ID 1741   

Club Danois

 

OBS: Tilmeldingsfristen er overskredet
Der er spærret for yderligere tilmeldinger.

 

KULINARISK REJSE MED SMAG OG HISTORIE PÅ

 

MUSÉE ESCOFFIER DE L’ART CULINAIRE  i Villeneuve-Loubet

 

Tirsdag den 19. juni kl. 12.30

 

 

Vi indbyder jer til en kulinarisk rejse ind i den store franske kok Auguste Escoffiers Univers. Vi går med engelsk guide rundt i hans fødehjem, der nu er museum for det kendte bysbarn og den franske gastronomi. Museet bliver hvert år besøgt af folk fra hele verden. Escoffier er i branchen kendt for sin organisering af alle processer fra indkøb af råvarer til servering af det færdige produkt. Han lavede en af de første store Kogebøger, som blev meget berømmet. Flere vil nok bedst kende ham for hans mange retter med navn efter berømte personer som f.eks. den australske sopran Nellie Melba, der i 1893 fik sin egen dessert: Peach Melba. 

Vi starter imidlertid med at indtage en 2 retters menu – forret og hovedret – vin og kaffe på L’AUBERGE FLEURIE, som ligger lige ved siden af museet. Dernæst følges vi ad til den spændende guidet tur i alle 3 etager i museet. Blandt andet er der et helt rum, hvor alle de udstillede genstande er lavet af chokolade og sukker! Turen varer ca. 1 time.  

Herefter er vi inviterede til at nyde den berømte Peach Melba i museets gårdhave. Mens vi nyder desserten, vil Ove Bjørn Petersen causere lidt over Escoffier og hans betydning for den danske madtradition.

Turen slutter med besøg på egen hånd i underetagen, som også er meget interessant med mange letforståelige forklaringer på de udstillede ting. 

Pris: 40 eur. 

Deltagerantal: max 21personer. Gæster kan først tilmeldes efter sidste tilmeldingsfrist, hvis der Ikke er fuldtegnet af medlemmerne. Kontakt Dorthe Brøchner Petersen 

Sidste tilmeldings dag: tirsdag den 12. juni. 

Kørselsvejledning: Fra motorvejen tag afkørsel 47 mod Villeneuve-Loubet Village. Kør derefter ad RD2 Avenue des Plans, og efter 2 rundkørsler drejes til højre mod parkering ”Pôle Culturel Auguste Escoiffier, hvor det vil være lettest at får P-plads, da der ofte er meget optaget i centrum. Herfra går man langs floden ad en sti, som fører over en lille bro til centrum. Gå turen fra p-plads til restaurant vil max tage 20 min.. Gå ad hovedgaden rue de l’Hotel de Ville med rådhuset på højre hånd få meter op til en lille plads, hvor der drejes til højre ad rue des Mesures. Her ligger restauranten L’Auberge Fleurie på højre hånd i nr. 11-12..

Arrangør: Dorthe Brøchner Petersen. Tel 04 94 76 26 56, 06 64 65 02 44 , arrangementer@club-danois.com

Pris - betaling sker on-line ved tilmelding:
€40.00 pr. deltager (Ikke-medlemmmer betaler €50.00).
€40.00 pr. barn.

Tilmelding:
Senest: Tirsdag den 12. juni 2018.
Deltagerantallet er begrænset til 21.

Tilmelding er først gyldig, når evt. betaling er modtaget.


Se regler for afmelding her (åbner nyt vindue)