Indbydelse til arrangement

Print indbydelse   ID 1742   

Club Danois

 

OBS: Tilmeldingsfristen er overskredet
Der er spærret for yderligere tilmeldinger.

 

 

Sankt-Hans aften på stranden

 

Port de la Rague

 

Lørdag, den 23. juni 2018 fra kl. 18.00

 

For os danskere er det en gammel og vigtig tradition at fejre solhverv og midsommer. Det er en tradition, som vi har bragt med os over alt i verden, og det gælder også for Club Danois, som igen i år arrangerer denne stemningsfulde aften for medlemmer og deres gæster.

Vi samles traditionen tro på stranden ved den idylliske Port de la Raque, der ligger lunt i en lille bugt.

Her kan vi ugenert nyde samværet, den smukke udsigt ind over bugten ved Cannes samt indholdet af vores medbragte picnickurve med mad, drikkevarer, glas, m.m. Der er plads til alle, som har lyst til at fejre denne traditionelle danske festaften. Husk bord og stole. Vi anbefaler at man sætter bordene sammen, så vi sidder samlet. Det giver en mere hyggelig stemning. 

Skt. Hans tale: Hans Engell

I skumringen tænder vi faklerne, og sammen synger vi Holger Drachmanns smukke midsommervise.

Under arrangementet byder Club Danois på en aperitif.

Tilmelding: Nødvendig ja af hensyn til indkøb. Det er vigtigt, så Dorthe kan medbringe den nødvendige mængde drikkevarer.

Pris: Arrangementet er gratis.

Kørselsvejledning: Følger man A8 benyttes frakørsel 40. Drej til højre og søg omgående over i venstre vognbane. Ved det store trafiklys drejes skarpt til venstre, således at man nu kører i modsat retning, vestpå. Der køres tværs gennem de fire rundkørsler, indtil man er fremme ved Middelhavet. Kystlinjen følges vestpå, retning St. Raphael. Allerede efter ca. 600 meter drejer en vej ned til højre til Port de la Rague. Kør ind på havneområdet og helt frem til Riviera Beach Hotel. Gå det sidste stykke frem foran hotellet til stranden, der ligger bag ved restaurant Le Bruit de la Mer. Der er parkerings- og toiletforhold på havneområdet.Gratis parkering 18-20.

P-muligheder:

Den første findes til venstre for hovedvejen mod Theoule, ca. 100 meter (på toppen af bakken) inden man kører ned mod Port de La Rague. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefales det, at man kører helt ned til afkørslen mod havnen og kører op på hovedvejen igen. Denne P-plads er gratis, men kræver, at man har mod på at gå ca. 400m ind over jernbanebroen og derefter ned ad en del trapper med adgang direkte til stranden. Den anbefales ikke til gangbesværede.

Den anden P-plads findes til venstre for bommen, inden man kører helt ned til havnen, Man kan parkere gratis i to timer mellem kl. 18-20, men man kan også parkere i op til en halv time inde i havneområdet, hvis man blot ønsker at tømme bilen eller sætte en person af, inden man parkerer lidt løngere væk.

Arrangør: Dorthe Brøchner Petersen. 04 94 76 26 56, 06 64 65 02 44

På gensyn til en hyggelig aften!

Tid: Fredag, den 23. juni 2018 fra kl. 18.00

NB: Husk stranden ligger mod øst, så når solen går ned, er det en fordel med lange bukser og evt. en trøje

 

 

Tilmelding:
Senest: Mandag den 18. juni 2018.