Indbydelse til arrangement

Print indbydelse   ID 1762   

Club Danois

 

OBS: Tilmeldingsfristen er overskredet
Der er spærret for yderligere tilmeldinger.

 

 

GUIDED TUR I LE CANNET

”I MALEREN PIERRE BONNARDS FODSPOR”

FREDAG DEN 2. NOVEMBER 2018 KL. 10.00

 

 

 

 evidence

 

Med sine smukke gyldne farver og dybe kontraster samt en azurblå himmel og koboltblå hav plus en fantastisk smuk og varieret vegetation, er det ikke underligt, at historiske Le Cannet med den fantastiske udsigt har inspireret kunstnere af alle slags gennem tiderne og fremfor alt malere, som har slået sig ned her. Her tænker vi især på Pierre Bonnard, som boede her i adskillige år. Alle de smukke gamle huse i de snævre gader og gyder vidner om perioder med velstand.

Belle epoque

 

Samtidig har man gennem tiderne forstået at udvide byen på en meget charmerende og fin måde, som binder den nyere del fint sammen med alt det smukke gamle. Det seneste der er kommet til, er det spændende Musée Bonnard, som åbnede for få år siden.

 

Vi har været heldige at få Göran Hasselmark, som er svensk, til at føre os rundt og fortælle os om sin by, hvilket han har gjort for den svenske klub i adskillige år på meget professionel vis. Göran er en internationalist, som taler et meget forståeligt skandinavisk, så sprogligt bliver der ingen problemer.

 

Formiddagen slutter med frokost på hotel Rachel, som Göran har anbefalet os, da restauranten ligger fint i forhold til turen, og han har gode erfaringer med maden og betjeningen.

 

 

For dem der gerne vil gå tur om eftermiddagen op i området ovenover den gamle bydel, hvor Bonnard boede og fandt sin inspiration i, kan vi fortsætte på egen hånd.  Hvis man ikke er så meget for at vandre, kan vi bestemt anbefale at besøge Bonnard museet, hvor de netop nu har en meget fin udstilling, som slutter den 4. november.

 

Uanset hvordan man vælger at slutte dagen af, er jeg sikker på, vi får en fin oplevelse.Le musee Bonnard

 

Deltagerantal: max 21 personer.

 

Sidste tilmeldings dag: 25. oktober

 

Pris: 35,00€ for medlemmer, 45€ for gæster.

I bedes gøre opmærksom på tilmeldingen, om I ønsker fisk eller kød. 

Arrangør: Dorthe Brøchner Petersen telf. 04 94 76 26 56  06 64 65 02 44

Kørselsvejledning:

 

Fra motorvejen tag afkørsel 42 og kør mod Cannes indtil skiltningen Le Cannet til venstre ad Blvd. Carnot.

 

Følg denne hele vejen rundt i den store rundkørsel og fortsæt ad Carnot forbi rådhuset og Musee Bonnard. Drej derefter til venstre ad Rue Saint Saveur og parker til højre i P-huset Saint-Saveur lige ved siden af det store maleri på muren. Der mødes vi kl. 9.30 og går sammen ned og møder vores guide.

 

Pris - betaling sker on-line ved tilmelding:
€35.00 pr. deltager (Ikke-medlemmmer betaler €45.00).
€0.00 pr. barn.

Tilmelding:
Senest: Torsdag den 25. oktober 2018.
Deltagerantallet er begrænset til 22.
Der er 0 på venteliste.

Tilmelding er først gyldig, når evt. betaling er modtaget.


Se regler for afmelding her (åbner nyt vindue)