Indbydelse til arrangement

Print indbydelse   ID 1823   

Club Danois

 

OBS: Tilmeldingsfristen er overskredet
Der er spærret for yderligere tilmeldinger.

 

Skt. Hans aften på stranden

søndag den 23. juni 2019 

PORT DE LA RAQUE

 

For os danskere er det en gammel og vigtig tradition at fejre solhverv og midsommer. Det er en tradition, som vi har bragt med os over alt i verden, og det gælder også for Club Danois, som igen i år arrangerer denne stemningsfulde aften for medlemmer og deres gæster. 

Vi samles traditionen tro på stranden mellem kl. 18 og 19 ved den idylliske PORT DE LA RAQUE, der ligger lunt i en lille bugt med den smukke udsigt ind over bugten ved Cannes. Man kan selvfølgelig også komme tidligere og eventuelt tage en dukkert i havet. 

Her kan vi ugeneret nyde samværet og indholdet af vores medbragte picnickurve med mad og drikkevarer. Vi anbefaler, at man eventuelt medbringer klapstole og picnic bord, således at vi kan sidde lidt samlede og snakke sammen i løbet af aftenen. 

CD byder på en velkomstdrink, og man kan selvfølgelig spise den medbragte mad, når man har lyst. I løbet af aftenen vil Niels Grymer, som er præst ved den Danske Kirke i Sydfrankrig, holde båltalen. Når skumringen falder på, tænder vi faklerne i vandkanten og synger Holger Drachmanns smukke Midsommervise.  

KØRSELSVEJLEDNING: Følger man A8, benyttes frakørsel 40 mod Mandelieu. Søg straks over i venstre vognbane. Ved det store trafiklys drejes skarpt til venstre og følg hovedgaden gennem Mandelieu. Kør tværs igennem de 4 rundkørsler indtil man er fremme ved Middelhavet. Kystlinjen følges nu vestpå i retning St. Raphael. Efter ca. 600 m tager man vejen ned til højre mod Port de la Rague. Kør ind på havneområdet og helt frem til Riviera Beach Hotel. Gå det sidste stykke frem foran hotellet til stranden, der ligger bag ved restauranten Le Bruit de la Mer. Der er toiletforhold på havneområdet. 

PARKERING: Man kan parkere gratis en ½ time for at læsse af, men derefter skal der betales, hvilket kan ske ved automaterne inden udkørslen. Man kan muligvis også parkere udenfor bommen, men der er ikke mange pladser. 

PRIS: Arrangementet er gratis. 

TID:  Ankomst mellem kl. 18 og 19. Søndag den 23. juni. 

Arrangør: Dorthe Brøchner Petersen   

Tel 04 94 76 26 56/06 64 65 02 44, dorthe0904@gmail.com 

TILMELDING NØDVENDIG.  Senest den 21. juni af hensyn til indkøb af drikkevarer. 

NB: Husk stranden ligger mod øst, så når solen går ned, er det en fordel med lidt varmt skiftetøj. 

 

Tilmelding:
Senest: Fredag den 21. juni 2019.